Uncategorized

Horoscop 23-29 noiembrie

Sursa
Revista Femeia De Azi
Foto
Shutterstock
Horoscopul saptamanii 23-29 noiembrie
horoscop2.jpg

Avem în faţă o perioadă aglomerată, cu schimbări, evenimente, fapte spectaculoase, chiar dacă existenţa noastră este pașnică. Configuraţiile astrale care se formează sunt intense. Ne vom simţi îmboldite să acţionăm tocmai pentru a ne afirma credinţa profundă. Indiferent ce vom face, ne vom aminti mereu de acest noiembrie.

 

Săgetător
Contextul favorabil de săptămâna trecută continuă până la sfârşitul lunii. Te-ai integrat perfect la locul de muncă, eşti solicitată şi susţinută şi de colegi, şi de şefi . Acasă, ai parte de înţelegere şi armonie, dar nu uita că neglijenţele, chiar şi cele mărunte, răstoarnă carul mare! Câştigurile sunt riscante.

 

Capricorn
Toate relaţiile de prietenie sunt puse acum la încercare. Te poţi trezi cu prieteni care bat jenant în retragere sau ezită să te mai susţină. Nu pune la suflet, lasă-i să se limpezească singuri și redescoperă-i într-o formă nouă! Intuiţia ta este deosebit de intensă. Ascult-o!

 

Vărsător
Evită confruntările și răfuielile, chiar dacă Marte șade încă bine mersi în Capricorn. Detașează-te, lasă-te în voia visării și a planurilor de viitor! Este foarte posibil să găsești noi resurse de dezvoltare pentru viitor, iar câștigul să-l dăruiești altora mai nevoiași decât tine.

 

Peşti
Ai toate șansele să înţelegi tot ce te nedumerea până acum. Ba este foarte posibil să iei unele hotărâri care, în sfârșit, să te avantajeze, așa cum îţi dorești de multă vreme. Trebuie să ai grijă ca, prin ceea ce faci, să nu lezezi pe nimeni, nici chiar pe tine însăţi!

 

Berbec
Venus i se alătură lui Saturn pe cerul tău până la sfârșitul lunii, ceea ce se poate solda cu unele greutăţi, blocaje și încurcături care îţi solicită mult răbdarea și puterea de decizie. Te gândești la sensul vieţii tale, la ceea ce îţi dorești și ce faci pentru a te împlini. Prudenţă!

 

Taur
Nu prea e rost de relaxare și nici de amuzament. Nu ţi-ar strica totuși să nu mai despici firu-n patru. Este posibil ca și partenerul de viaţă să aibă o perioadă mai puţin favorabilă. Jupiter și Marte te împing spre tranzacţii de proporţie Analizează-le atent!

 

Gemeni
Este posibil să ai parte de unele neînţelegeri generate de lipsa de comunicare și diferenţe de opinie. Orice neajuns ţi se va fi întâmplat de la începutul lunii până acum, rezultatul final este unul pozitiv. Ai grijă ce faci cu actele! Atenţie și la bani!

 

Rac
Ești pregătită să iei unele decizii definitive după ce te-ai tot codit și frământat. În discuţie sunt chiar căsnicia ta și copiii. Atenţie mare la înţelegerile pe care le faci și la actele pe care le semnezi! Organizezi, administrezi, conduci. Răsturnări de situaţie.

 

Leu
Lucru rar: comunici. Îţi spui părerea și reușești să-l lași și pe interlocutor s-o facă. Se poate întâmpla ceva neașteptat cu un prieten sau cu activitatea ta socială. Este posibil să ai unele probleme legate de banii tăi sau de sursele de venit ale familiei.

 

Fecioară
Discuţi mult cu partenerul și vă puneţi de acord în toate privinţele. Ţi se năzărește să depășești graniţele stabilite până acum din precauţie, dar fii prudentă, pentru că există riscul să dai totul peste cap. Cumpănește bine tot ce faci și ce decizi, ca să nu revii mai târziu cu schimbări!

 

Balanţă
Sfârșitul de noiembrie te întâmpină cu mult stres. Întâlnirile pe care le au astrele pe cerul tău sunt dure și neprietenoase, iar influenţele pe care le au asupra ta nu sunt ușor de suportat și nici de dus. Recomandarea este să fii extrem de atentă cu ofertele de muncă.

 

Scorpion
Liniștea de până acum (mai precis, acalmia în care ai trăit) explodează brusc în culoare și sunet. Se poate spune că e vremea îndrăgostirii și a armoniei împărtășite. În plus, cu Marte pe casa banilor, e rost de câștiguri. Preiei iniţiativa și ai doar de profitat. Atenţie la încurcături!

Facebook Comments

Taguri

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE