Horoscop 26 octombrie – 1 noiembrie

Sursa
Revista Femeia De Azi
Foto
Shutterstock
Horoscopul saptamanii 26 octombrie – 1 noiembrie
horoscop2.jpg

Intransigenţa, capriciile, prejudecăţile, întinse până la nesăbuinţă în dorinţa de a ne impune, marchează prima parte a perioadei ce urmează. Avem parte de conflicte declanșate de viziuni diferite despre viaţa în comun. O configuraţie astrală rară, denumită Zmeu, ne amintește acum de valorile tradiţionale, dar privim schimbările haotic, confuz, amestecând extremele.

Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie
Ai parte de o atmosferă plăcută în familie. Astrele susţin orice demers legat de îngrijirea locuinţei. Fii însă foarte atentă la orice factură de plătit sau la ce ai de semnat! Chiar dacă sunt mici probleme în cuplu, nu face caz de asta! Nu vei fi privită cu ochi buni. Te redresezi material.

Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie
Dai dovadă de multă ospitalitate săptămâna viitoare și pur si simplu încânţi pe toată lumea cu bunăvoinţa. Venus ocrotește stabilitatea în relaţia de cuplu, cu condiţia să te abţii de la a face vreo remarcă supărătoare la adresa partenerului. Plătește orice factură ai acum, ca să eviţi blocajul!

Capricorn 21 decembrie – 19 ianuarie
Influenţaţi de Venus, cei de acasă se simt bine în pielea lor. În consecinţă, relaţiile voastre sunt pline de tandreţe și înţelegere. Susţinută de Pluton, acorzi prioritate absolută partenerului de cuplu. Vei ști să fii tandră și complice cu cel drag. Saturn îţi aduce banii împrumutaţi.

Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie
Este momentul prielnic să rezolvi problemele de familie care trenau și-ţi compromiteau armonia din casă. Nu fi intransigentă cu copiii! Au nevoie de obiectivitatea, dar și de complicitatea ta. Lasă ca sentimentele pentru partener să se decanteze, nu-l copleși!

Peşti 19 februarie – 20 martie
Binecuvântată de Venus, viaţa ta de cămin se apropie de ideea pe care o ai despre familia ideală. Ai parte de momente de neuitat împreună cu cei dragi, dar străduiește-te să nu-i mai idealizezi. Bazează-te pe intuiţie ca să găsești surse avantajoase de câștig. Nu te mai opune!

Berbec 21 martie – 20 aprilie
Cei de acasă sunt nemulţumiţi, protestează din cauza statului tău îndelungat la serviciu și nu poţi aplana situaţia decât cu multă-multă diplomaţie. La fel în relaţia de cuplu, unde Marte toarnă gaz pe foc. Relaxează-te și răsfaţă-te cât mai des!

Taur 21 aprilie – 21 mai
Venus te susţine și reușești să restabilești ordinea în unele relaţii de familie care nu mergeau prea bine. Pune cărţile pe masă în relaţia cu partenerul dacă nu vrei să ai probleme. Francheţea te scoate din orice problemă, dar nu exagera totuși! Mercur te susţine.

Gemeni 22 mai – 21 iunie
Îţi dorești să restabilești armonia în familie, dar, din nefericire, cei apropiaţi nu-ţi înţeleg demersurile și apar discuţii. Coboară diplomaţia din pod! Susţinută de Venus, dai dovadă de mai multă afecţiune și dispoziţie să împărtășești ce simţi. Și bine faci.

Rac 22 iunie – 22 iulie
Familia este locul unde îţi încarci bateriile, așa că nu te sfii să-l faci cât mai plăcut pentru toţi cei dragi. Mercur te susţine cu toate forţele. Efortul de a te armoniza cu partenerul dă acum roadele scontate, dar nu abandona strădaniile. Ai noroc la bani, dar nu exagera cu risipa!

Leu 23 iulie – 22 august
Vei fi neobișnuit și neașteptat de afectuoasă cu cei de-acasă, dar străduiește-te să nu-i mai obligi pe ceilalţi să facă doar cum vrei tu pe motiv că doar așa e bine. Marte aduce discordie în relaţia cu partenerul, așa că nu pune la suflet neînţelegerile! Ai iniţiativă financiară.

Fecioară 23 august – 21 septembrie
Saturn te incită să scoţi la lumină latura ta cea mai sensibilă și afectuoasă, aspect care-i copleșește pe cei dragi. În cuplu, ai parte de armonie și echilibru și vrei să oprești timpul în loc, nu alta! Saturn te ajută să-ţi rezolvi și problemele cu banii din ultima perioadă.

Balanţă 22 septembrie – 22 octombrie
Vei rezolva cu destulă ușurinţă problemele care apar în casă și nici nu prea sunt discuţii în contradictoriu cu cei dragi. Cu cei mici, va fi destul de difi cil de data asta. Mizează pe răbdare. Îţi vei surprinde plăcut partenerul și vă veţi amuza copios. Prudenţă la bani!

Facebook Comments

Taguri

iulian.cazacu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE