Uncategorized

Horoscop 28 septembrie – 4 octombrie

Sursa
Revista Femeia De Azi
Foto
Shutterstock
Horoscopul saptamanii 28 septembrie – 4 octombrie
horoscop.jpg

Ultimele zile din septembrie se învolburează și ne aduc sensibilitate, ţâfnă, obstacole, chiar certuri, pagube și tulburări cardiace. Soarele, în careu cu Pluton, ne determină să fim dictatoriale, nemiloase și manipulatoare. Apoi, primele zile din octombrie schimbă brusc macazul și ne îndeamnă intens la reculegere, cunoaștere și înţelegere, însă pentru scurt timp.

Balanţă 22 septembrie – 22 octombrie
Luna te susţine din plin şi reuşeşti să alungi negurile care au planat peste relaţiile din familia ta şi au întreţinut neînţelegerile. Marte încearcă să încurce iţele în cuplu, aşa că dă dovadă de diplomaţie şi maturitate! Neptun îţi îngreunează situaţia financiară.

Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie
Eviţi să înfrunţi problemele apărute în familie. Nu te mai plânge și susţine-i afectiv pe cei dragi, mai ales că au mare nevoie de prezenţa ta acum! Pluton te ajută să recunoști că atitudinea ta faţă de partener se bazează pe agresivitate și intoleranţă. Resetează-te!

Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie
Ai o părere mult prea idealistă despre familie, așa că revino la normal apelând la diplomaţie și afecţiune în relaţiile cu cei dragi! Jupiter este prost dispus și poate să-ţi strice relaţia cu partenerul dacă nu știi să eviţi reproșurile la adresa lui. Ai parte de bani, dar evită riscurile!

Capricorn 21 decembrie – 19 ianuarie
Ai parte de liniște și pace în relaţiile de familie, dar ar trebui să fii foarte atentă, pentru că există un risc de accidente domestice din neatenţie. În relaţia de cuplu, excesul de imaginaţie din perioada următoare te face să vezi pericole la tot pasul. Marte te susţine la locul de muncă.

Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie
Aspectele astrale te susţin în relaţiile de familie și poţi să discuţi despre orice subiect legat de casă și familie. Pe cerul relaţiei cu partenerul, se adună nori de ceartă, așa că ai grijă ce spui și ce comentezi! În sfârșit, ai parte de banii așteptaţi.

Peşti 19 februarie – 20 martie
Contexul astral actual te ajută să rezolvi orice neînţelegere cu cei apropiaţi. Dacă reușești să fii mai puţin autoritară, este posibil să te înţelegi foarte bine cu partenerul de viaţă. Învaţă să nu mai iei hotărâri de una singură și vei avea numai de câștigat. Nu mai cheltui inutil!

Berbec 21 martie – 20 aprilie
Te străduiești din răsputeri să împaci nevoile familiei cu cele profesionale și, după cum reacţionează cei de acasă, care se plâng că-i neglijezi, nu se poate spune că reușești. Răbdare, lucrurile se vor aranja! Neptun îţi stabilizează veniturile.

Taur 21 aprilie – 21 mai
Dorinţa ta profundă de a întări relaţiile de familie se împlinește acum. În schimb, luna te îndeamnă să te îndoiești de partenerul de viaţă și, în consecinţă, riscul de a te păli gelozia este mare. Saturn te ajută să amâni problemele cu banii, dar soluţia potrivită o vei găsi mai târziu.

Gemeni 22 mai – 21 iunie
Relaţiile tale cu familia în întregul ei se află sub semnul afecţiunii profunde în perioada ce urmează, chiar dacă uneori sar câteva scântei. Neglijenţa și iresponsabilitatea îţi marchează relaţia cu partenerul, așa că, dacă el este nemulţumit, mai bine recunoaște-ţi vina!

Rac 22 iunie – 22 iulie
Pentru tine, familia este izvor de regenerare, așa că nu precupeţi nici un efort ca toate să meargă strună acasă! În cuplu, dacă reușești să-ţi strunești tendinţa de a domina, ai numai de câștigat. Banii nu te dau afară din casă săptămâna asta, dar nu uita că timpul trece repede!

Leu 23 iulie – 22 august
Se deschide o perioadă mai mult decât favorabilă pentru relaţiile din familia ta, iar datorită lui Saturn, reușești să rezolvi toate treburile care au trenat până acum. În cuplu, trebuie să înfrunţi agresivitatea și proasta dispoziţie a partenerului. Uranus îţi susţine veniturile.

Fecioară 23 august – 21 septembrie
Atitudinea celor din familie faţă de problemele tale te nemulţumește profund. Ţi-e greu să te liniștești și ai tendinţa de a te izola și de a te închide în tine. Încearcă să te detașezi și să nu mai vezi lucrurile în negru! Pe plan financiar, trebuie să iei o hotărâre importantă.

Facebook Comments

Taguri

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE