Uncategorized

Horoscop 4-10 ianuarie

Sursa
Revista Femeia De Azi
Foto
Shutterstock
Horoscopul saptamanii 4 ianuarie – 10 ianuarie
horoscop2.jpg

Deși luminile sărbătorilor s-au stins deja, astrele vor să prelungească vraja. Marte și Jupiter ne insuflă curaj, generozitate, energie și rezistenţă la oboseală. Mercur și Saturn ne ajută să avem o minte ordonată, răbdare și stăruinţă, ca în final să strălucim biruitoare, deși în răstimpuri Pluton ne va îndemna să fi m cam cicălitoare. În rest, echilibru, fericire în cuplu, noroc.

 

Capricorn
Te simţi mai mult decât minunat acasă, printre cei dragi. Partenerul îţi oferă tandreţe şi complicitate dacă ai ştiut să te faci înţeleasă şi să comunici cu el. Altfel, nu va fi deloc plăcut. Uranus, îngrozitor de morocănos, te împinge să arunci banii pe fereastră. Nu e indicat!

 

Vărsător
Venus te surprinde și ai parte numai de bucurii mari: să-ţi renovezi casa, să rezolvi orice neînţelegere cu cei dragi ori să afli de o mare surpriză. Te înţelegi perfect cu partenerul dacă reușești să nu mai fii impulsivă. E posibil să primești banii întârziaţi.

 

Peşti
Este posibil să te confrunţi cu o stare de tensiune în familie din cauza atmosferei astrale deloc prietenoase acum. Depășești momentul cu bine dacă știi să fii tolerantă și receptivă la nevoile celorlalţi. Relaţia cu partenerul e și ea tensionată de astre. Fii înţelegătoare! Va trece.

 

Berbec
Schimbările tale extreme de atitudine îi derutează pe cei dragi și le creează o stare de confuzie care se poate solda cu o lipsă de comunicare dacă nu iei măsuri la timp. În relaţia cu partenerul, ai probleme din cauza lipsei de entuziasm și imaginaţie. Revino-ţi! Bani sunt.

 

Taur
Folosește diplomaţia acasă dacă nu dorești să ai probleme cu cei dragi din cauza intransigenţei și să suferi inutil. Nu forţa nota nici cu partenerul dacă nu vrei surprize. Încearcă să nu te opui schimbărilor care se petrec, ca să nu fii măturată de-a dreptul de șuvoiul care vine!

 

Gemeni
Dacă nu ai rezolvat încă diferendele cu unii membri ai familiei, te hotărăști să mai faci un efort de împăcare. E de bun augur pentru că va ţine! Oricât de mult ai de lucru la serviciu, acordă timp relaţiei de cuplu și vei fi răsplătită. Nu face afaceri cu necunoscuţi săptămâna asta. Așteaptă!

 

Rac
Ești foarte ocupată, dar Pluton face în așa fel încât să te descurci și, în plus, să fii extrem de mulţumită de realizările tale. Acasă, practic este sărbătoare. Ascultă de Saturn, care te învaţă că fericirea în cuplu se construiește cu răbdare zi după zi. Nu cheltui!

 

Leu
Relaţiile de familie sunt în pericol de a se rupe, așa că încumetă-te și fă concesiile necesare ca lucrurile să se reașeze la locul lor! Te înţelegi bine cu partenerul, dar nu te lăsa pe tânjală și fii vigilentă! Săptămâna asta, ai noroc la bani și chiar la loto dacă nu investești mult.

 

Fecioară
Te bucuri mai mult decât de obicei de atmosfera caldă de acasă și nu ai chef să ieși niciunde. Lasă deoparte preocupările de la serviciu și bucurăte în liniște. În fond, e mai ușor să strici decât să construiești, nu? Ai un chef nebun să cumperi diverse lucruri. Stăpânește-te!

 

Balanţă
Este posibil ca o persoană din familie să-ţi scoată peri albi tot băgându-se în problemele tale personale. Păstrează-ţi calmul, ca situaţia să nu degenereze și nu capitula! Venus îţi ocrotește relaţia de cuplu. Ai noroc la loto, dar nu cheltui ce nu ai obţinut din câștigul de la joc!

 

Scorpion
Starea de bine de acasă continuă și profiţi ca să-i ajuţi pe cei dragi, în funcţie de nevoile pe care le are fiecare. În cuplu, ai parte de o revenire a pasiunii, ceea ce vă încântă pe amândoi deopotrivă. Acum, tranzacţiile financiare sunt favorizate și reușești să rezolvi lucruri amânate.

 

Săgetător
Din păcate, constrângerile familiale încep să te apese din nou. Instinctiv, devii mai dură și îi uimești pe cei apropiaţi. Distanţează-te și ia-o mai încet! Saturn îţi favorizează relaţia cu partenerul, iar el îţi răspunde pe măsură. Avantajele financiare sosesc rând pe rând.

Facebook Comments

Taguri

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE