Uncategorized

Horoscop 5-11 octombrie

Sursa
Revista Femeia De Azi
Foto
Shutterstock
Horoscopul saptamanii 5-11 octombrie
horoscop2.jpg

În aceste zile, vom fi dezamăgite că persoanele din jur nu reușesc să se ridice la nivelul așteptărilor noastre, așa că, până la sfârșitul lunii, vom reevalua totul. Cu o forţă nebănuită, cei care și-au văzut modest de viaţă vor schimba brusc macazul și vor dori să se afirme și să fie ascultaţi. Zodiile de apă sunt puternic susţinute acum și vor da în clocot de-a dreptul.

 

Balanţă 22 septembrie – 22 octombrie
Dispoziţia ta este destul de schimbătoare, iar cei din familie întâmpină greutăţi dorind să-ţi facă pe plac. Neptun te îndeamnă să-ţi temperezi tendinţa de a critica totul în permanenţă, pentru că acum eşti în stare să-ţi exasperezi partenerul.

 

Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie
Îţi dorești armonie și înţelegere în familie, dar nu te poţi abţine să nu torni gaz pe foc. Evident, din acest motiv ai probleme în primul rând tu, dar știi vorba aceea: capul face, capul trage! Norocul tău va fi partenerul de viaţă, cu care reușești să te armonizezi și să compensezi totul.

 

Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie
Trebuie să o lași mai moale și să nu devii șefa intransigenţilor tocmai în familie. Nu de alta, dar ce stârnești nu numai că te îndurerează, dar nici nu merită victoria efemeră a clipei în care te-ai impus. Pluton îţi face probleme în cuplu.

 

Capricorn 21 decembrie – 19 ianuarie
Încearcă să-ţi temperezi tendinţa de a critica tot și pe toţi, pentru că, în cele din urmă, te vei trezi singură cuc! Iar asta, cu atât mai mult cu cât acum ești iarăși îndrăgostită lulea de alesul tău, iar el nu se mai dă peste cap…

 

Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie
Familia este pe primul plan, mai ales că te bucuri de o îmbunătăţire a situaţiei materiale ca urmare a unei conjuncturi favorabile. Evită orice fel de agresivitate faţă de partener, pentru că acum nu este dispus la concesii. Nu împrumuta bani!

 

Peşti 19 februarie – 20 martie
Dacă reușești să înţelegi că nimeni nu este perfect, ai parte de o perioadă mai mult decât plăcută alături de cei dragi. Neptun plasează relaţia cu partenerul sub semnul neîncrederii lui în tine. Încă poţi să dregi busuiocul dacă i te confesezi mai mult.

 

Berbec 21 martie – 20 aprilie
Relaţiile cu familia sunt destul de tensionate în perioada ce urmează, iar dacă nu te controlezi, nu faci decât să torni gaz pe foc. Marte este prost dispus pe cerul tău, așa că te incită să-ţi domini partenerul, ceea ce lui nu-i place deloc. Se anunţă scântei.

 

Taur 21 aprilie – 21 mai
Reușești să le transmiţi celor dragi tot elanul și energia de care dispui, ceea ce aduce multă veselie și înţelegere în familie. Ai însă grijă ce-i spui partenerului și mai ales cum o faci, pentru că îi sare ţandăra din orice. Nu lua hotărâri legate de bani!

 

Gemeni 22 mai – 21 iunie
Sunt posibile tensiuni în familie din cauza unor probleme ce nu au fost lămurite la timpul lor și care acum reintră în actualitate. Fii deschisă, calmă și conciliantă cu interlocutorii și pacea va reveni. Chiar dacă ţi-e greu, nu cheltui, dar muncește susţinut!

 

Rac 22 iunie – 22 iulie
Nu ţi-e ușor să recunoști că se poate întâmpla să greșești. Dacă nu o faci, stârnești tensiuni și nemulţumiri în familie. Relaţia cu partenerul va fi însă idilică. Astrele anunţă bani puţini, deși chiar trebuie să cumperi unele lucruri.

 

Leu 23 iulie – 22 august
Ești plină de energie și reușești să faci schimbările care se impun în familia ta. Relaţia cu partenerul e și ea destul de agitată și numai de plictiseală nu te poţi plânge. Ai grijă ce faci cu banii și, mai ales, pe ce-i dai! Riști să fii înșelată la cumpărături.

 

Fecioară 23 august – 21 septembrie
Săptămâna asta, armonia din familie lasă mult de dorit. Faci concesii, ceea ce nu te încântă. În schimb, relaţia cu partenerul se situează sub semnul înnoirii, ceea ce vă scutește de apăsarea gri și deloc ușor de dus a obișnuinţei și rutinei.

Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE