Horoscop 9-15 noiembrie

Sursa
Revista Femeia De Azi
Foto
Shutterstock
Horoscopul saptamanii 9-15 noiembrie
horoscop2.jpg

Totul ni se pare o apă și-un pământ. Nu mai reușim să deosebim marginile de centru. Deși avem impresia că totul e un haos, lucrurile nu vor fi chiar atât de grav scăpate de sub control. Acum, influenţele astrale ne ajută să înţelegem perfect în ce suntem implicate. Chiar dacă nu este o caracteristică a Scorpionului, este indicat să avansăm cu pași mărunţi.

 

Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie
Aparent, pe zona sufletului tău nu se întâmplă nimic, dar ştii că nu este deloc aşa, iar sub masca impenetrabilă pe care o afişezi acum, gândul şi inima ta visează frumos. Marte se află pe casa banilor şi te ajută să ai iniţiative bune ca să-i sporeşti.

 

Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie
Pasiune, acţiune, vigoare! Este vremea ta și simţi asta prin toţi porii îndeosebi în relaţia de cuplu. Ești pusă pe fapte mari, dar nu prea ai răbdare, ceea ce te cam încurcă și este posibil ca lucrurile să iasă pe dos, nu cum îţi doreai. Îţi revii repede.

 

Capricorn 21 decembrie – 19 ianuarie
Relaţia cu partenerul are conotaţii importante și deosebit de complexe acum, motiv pentru care se prea poate ca problema maternităţii sau a statutului de părinte să fie iarăși de actualitate. Evită orice fel de risc, conflict sau exces pe toată perioada lunii. Atenţie la acte și la calcule!

 

Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie
Deși ești mai reţinută din fire, chiar rece după unele standarde, influenţa lui Jupiter îţi sporește senzualitatea și te deschide pentru viaţa de cuplu și căsătorie. Soarele și Saturn se află pe casa carierei, pe care o susţin, dar numai dacă dai dovadă de răbdare, efort și perseverenţă.

 

Peşti 19 februarie – 20 martie
Pune-ţi grijile, frământările, gândurile negre în surdină, chiar dacă acum revine în actualitate o problemă de cuplu ceva mai veche, pe care nu ai rezolvat-o la timpul ei! Beneficiezi de susţinerea astrelor, așa că ești în măsură să-ţi iei soarta în mâini și să rezolvi toate problemele.

 

Berbec 21 martie – 20 aprilie
Saturn a intrat într-o zonă în care se ocupă preponderent de bani, așa că trebuie să te obișnuiești să te întinzi doar cât ţi-e plapuma și să te bazezi pe banii de salariu. Perioada se anunţă ceva mai tensionată, dar ai răbdare, nu ţine mult și obţii o reușită!

 

Taur 21 aprilie – 21 mai
Relaţiile tale sunt în vizorul astrelor în special în preajma zilei de 14, când are loc eclipsa de Soare care îţi aduce schimbări sau revizuirea unor situaţii vechi. Venus te susţine în orice demers întreprinzi, mai ales legat de sănătate, dar nu în privinţa apetitului…

 

Gemeni 22 mai – 21 iunie
Încearcă să-ţi păstrezi calmul în toate! Acum, Marte te îmboldește să fii prea incisivă și, cu siguranţă, acesta nu este un lucru bun în relaţia de cuplu. Eclipsa de Soare îţi aduce responsabilităţi suplimentare, tensiuni, încurcături. Paradoxal, toate te scot în evidenţă și vei câștiga.

 

Rac 22 iunie – 22 iulie
În perioada ce urmează, trebuie să traversezi un adevărat labirint care culminează cu momentul eclipsei, care pentru tine are loc chiar pe casa iubirii. Nu te speria, nu vei avea probleme, dar vei fi nevoită să rezolvi multe situaţii contradictorii pentru a menţine armonia!

 

Leu 23 iulie – 22 august
Treci printr-o perioadă în care, susţinută din plin de Marte, îţi mobilizezi toate resursele și reușești să fii plină de fervoare și putere de convingere. Câștigi și în relaţia de cuplu, unde comunicarea capătă tente jucăușe, și în relaţiile profesionale, unde negociezi avantajos.

 

Fecioară 23 august – 21 septembrie
În relaţia cu partenerul, predomină discuţiile legate de banii comuni și câștigarea lor, cu atât mai mult cu cât întâlnirea lui Jupiter cu Venus pe cerul tău îţi aduce șansa unui progres și satisfacţii materiale impresionante. Poţi să te bucuri din plin, apar chiar bani în plus!

 

Balanţă 22 septembrie – 22 octombrie
Venus te pune într-o lumină deosebită și ești veselă și plină de optimism. Acum, lucrurile importante se petrec pe casa banilor tăi, unde are loc eclipsa de Soare. Este bine să fii vigilentă și să te aștepţi la agitaţie, surprize, schimbări. Încearcă să fii riguroasă!

Facebook Comments

Taguri

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE