HULALA iti pregateste surprize delicioase de Sarbatori!

Text
ADVERTORIAL
De Sarbatori este momentul sa ne implinim cele mai tainice dorinte, sa raspandim un strop de magie, sa savuram surprizele sezonului.
hulala-cacao.jpg

Cu HULALA trezesti amintiri cu gust cremos de frisca, creezi cu pasiune deserturi magice, HULALA este secretul tau pentru surprizele delicioase de Sarbatori!

HULALA este prima frsica lichida adusa in Romania la inceputul anilor 90. La aproape 20 de ani de la lansarea produsului pe piata noastra, categoria frisca inca se confunda cu HULALA, brandul numarul 1 in Romania*.

HULALA este un produs creat sa indeplineasca cerintele cofetarilor profesionisti dar usor de folosit de catre orice gospodina. Datorita retetei concentrate, HULALA permite marirea volumului de 4 ori, ceea ce inseamna ca vei putea savura mai multe prajituri cu aceeiasi cantitate de frisca. 

Avand o consistenta excelenta, HULALA isi mentine caracteristicile timp indelungat iar decorurile create cu maiestrie de tine se vor pastra perfect ca in clipa ornarii. Pentru a realiza deserturi magice, secretul este sa tii HULALA la rece cel putin trei ore inainte de a o utiliza si sa o bati la o temperatura cuprinsa intre 8 si 12 grade Celsius.

Acum Hulala este la fel de delicioasa si in varianta cu cacao. Pe langa caracteristicile HULALA binecunoscute, HULALA CACAO iti asigura si uniformitatea culorii cremei, lucru dificil de obtinut in cazul adaugarii de cacao sau ciocolata in frisca obisnuita. Hulala Cacao poate fi folosita ca o crema de sine statatoare sau ca adaos la alte creme ori in combinatie cu ciocolata topita pentru  a-i spori aroma.

*Conform MEMRB Retail Audit Septembrie-Octombrie 2010

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE