Uncategorized

Iata cum a fost la provocarea culinara LIDL si eCuisine! (GALERIE FOTO)

Sambata, 17 decembrie, intr-un ambient foarte placut – Villa Rodizio – a avut loc primul eveniment culinar LIDL si eCuisine, un eveniment incununat de succes si o excelenta dispozitie. Pe langa eCuisinistii invitati, au raspuns provocarii culinare lansate de LIDL bloggeri cunoscuti, care au rasfatat participantii cu felurile de mancare pregatite.
img_0725.jpg

Cele doua echipe ce s-au lansat in competitie au fost conduse de catre Andreea Juganaru, detinatoarea blogului andreeachinesefood.blogspot.com, respectiv Lavinia Stejereanubucatarsubacoperire.blogspot.com – si Andreea cu blogul tastebazaar.blogspot.com. Fetele au fost ajutate de eCuisinistii Oana Teglas, Carmen Iocu si Florina Fecioru.

Competitia a fost jurizata de bucatarul Tibi Punkosti, specializat in gastronomia asiatica, Diana, reprezentant eCuisine si Catalin, selectat din randul eCuisinistilor prezenti.

In timpul competitiei culinare, specialistii revistei Casa si Gradina au prezentat cateva reguli de bune maniere la masa. Interventia, sustinuta de catre Stefana Mitret, a fost interactiva, cu exemplificari privind modul corect de aranjare a mesei si multe premii utile pentru casa oferite de revista Casa si Gradina.

Departajarea si alegerea echipei castigatoare au fost dificile, ajungandu-se in final la o proba de baraj. Felurile de mancare pregatite au fost: Carpaccio de creveti, File de somon pe pat de paste si legume, Unagi steak si Inghetata de ceai verde prajita. Toate retetele preparatelor gatite vor putea fi citite pe www.ecuisine.ro.

Pe primul loc s-a clasat echipa Laviniei, iar pe al doilea cea condusa de Andreea. Premiile au constat intr-un cuptor cu microunde, un storcator de fructe si legume si mixere verticale pentru ajutoare, toate oferite de Electrolux.

Intr-o lume in care uitam sa ne bucuram si sa ne implicam in fiecare activitate pe care o desfasuram, am reusit sa oferim putina culoare, gust si identitate mancarii pregatite. Am contribuit astfel la atingerea obiectivului eCuisine, sustinut, de aceasta data, de LIDL, de a reinventa placerea de a gati. Si pentru ca LIDL te invata cum sa alegi intelept, putem spune ca am oferit toate ingredientele necesare unei dupa-amieze reusite.

Ne revedem asadar la urmatorul eveniment eCuisine!

Facebook Comments

Admin

Comentarii

Click aici pentru a comenta

  • Se vede ca v-ati distrat si a fost mancare buna, imi pare rau ca n-am putut ajunge si eu, poate data viitoare…asa suntem noi astia din provincie mai vitregiti de evenimente din-astea 😛

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE