Uncategorized

Iepurila de turta dulce

Intr-un castron, freaca mierea cu un ou, un galbenus si 50 g zahar pudra, pana devin spuma.

Adauga bicarbonatul stins intr-o lingurita cu zeama de lamaie si faina proaspat cernuta, amestecata cu scortisoara. Framanta bine toate aceste ingrediente pana obtii un aluat mai tare.

Intinde-l intr-o foaie potrivit de groasa si, cu ajutorul unei forme, taie-i pe iepurasi. Asaza-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasa-i la cuptor, la foc moderat, 8-10 minute. Scoate-i intr-un castron si acopera-i cu un servet curat. Separat, bate albusul ramas cu restul de zahar pudra si o lingurita cu zeama de lamaie.

Decoreaza turtele cu glazura de albus. Daca vrei ca iepurila sa fie colorat, adauga in glazura putin colorant. Pentru ochisori si nasuc te poti folosi de bomboanele pentru decor din comert.

Revista Mami

Poza principala

iepurila_mica.jpg

250 g faina
4 linguri miere
100 g zahar pudra
2 oua
1/2 lingurita scortisoara
1/2 lingurita bicarbonat
2 lingurite zeama de lamaie

Cei mici merita putin rasfat si de Paste cu acesti iepurasi deliciosi.
Numar de portii
10
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE