Il Corso

„IL CORSO DEI TUOI CAPRICCI” (strada capriciilor tale) – asta se doreste a fi restaurantul Il Corso. Este inca un restaurant cu specific italian care se deosebeste prin locatia deosebita. Situat in rondul Arcului de Triumf, de la oricare masa, aveti o superba priveliste (cu acesta), in special seara, cand Arcul este luminat.

Calitatea ingredientelor folosite este un alt atu. Il Corso va asteapta cu preparate delicioase de la salata caprese, la care se foloseste mozarella di bufala, adusa din Italia odata pe saptamana, pana la pastele facute de casa cu faina de seimola (granno duro), la un veritabil Acetto balsamico di Modena stagionat.

Sa nu uitam renumitele branzeturi italiene folosite in diverse sosuri – gorgonzolla, provolone, parmigiano reggiano, taleggio, caciocavallo. Si cum nu putem vorbi de bucatarie peninsulara fara sa amintim de fructe de mare si peste (proaspete binenteles), va recomandam „zuppa di pesce” intr-o reteta originala, dar si vestitul „risotto con nero di sepia” (rizotto cu cerneala de sepie).

Poza principala

ilcorso.jpg

Adresa
Strada Alexandru Constantinescu
Telefon
0788.692.146
Website
www.ilcorso.ro
Facebook Comments

cmanager

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

Cele mai recente postări

PUBLICITATE

PUBLICITATE