Imaginile care te vor face sa nu mai mananci la fast food

Sursa
RTV.NET
Foto
Fotolia
O masa la fast food pare intotdeauna o idee buna si destul de ieftina, de cele mai multe ori. De-a lungul timpului s-au semnalat, insa, situatii care ar trebui sa te faca sa te gandesti de doua ori inainte de a mai calca pragul unui astfel de restaurant.
fotolia_47830665_subscription_xl.jpg

Lanturile de restaurante fast food au la baza ideea ca oamenii nu au mereu timp sa savureze o masa ca la carte, asa ca au nevoie de locuri in care sa-si potoleasca foamea si sa se intoarca rapid la treburile lor. Direct proportional cu numarul de clienti au crescut, insa, si neregulile in aceste restaurante.

Dincolo de tot soiul de avertismente privind mancarea de la fast-food si efectele pe care aceasta le poate avea asupra sanatatii consumatorilor, apar tot mai des clienti nemultumiti de continutul meniurilor, care se intampla sa contina gandaci, muste, fire de par, carne cruda sau care nu arata deloc a carne.

Descopera in galeria foto de pe RTV.NET cateva dintre motivele care te vor face sa va ganditi de doua ori inainte de a mai manca la fast food.

Facebook Comments

Taguri

iulian.cazacu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE