Incepe votul la Gala BLOGourmet 2011!

In perioada 1-18 februarie 2012, publicul poate vota cei mai buni bloggeri culinari ai momentului! Intra pe www.harbour.ro si da un click de ajutor Juriului!
blogourmet.jpg

Daca in prima etapa bloggerii s-au inscris in Gala, acum este momentul fanilor sa-si sustina favoritii direct pe www.harbour.ro. Juriul Galei va monitoriza atent buna desfasurare a votului, va centraliza numarul de voturi pentru fiecare blog nominalizat si va avea rol decisiv in stabilirea castigatorilor. Juriului este format din Doru Panaitescu, blogger si proprietar www.afterhours.ro, Eugenia Budurea, redactor sef Horeca Romania, Tiberiu Fueriu, redactor sef Food&Bar Magazine, Camelia Barbalata, reprezentant Logitech si Ioana Istrati, reprezentant The Harbour.

Primii cinci clasati ai fiecarei categorii vor fi invitati sa participe la Gala BLOGourmet 2011. Doar primii trei vor fi distinsi cu Premiul I, Premiul II si Premiul III.
Gala BLOGourmet se afla la prima editie si se adreseaza segmentului culinar din mediul online. Premiile in cadrul Galei vor fi oferite de Logitech, Bilancia si Bristot, constand in accesorii pentru calculatoare si telefoane mobile, ustensile profesionale pentru bucatarie si espressoare profesionale pentru uz casnic. Decernarea premiilor va avea loc in data de 24 februarie, intr-un cadru special… de GALA.

Facebook Comments
Taguri

Admin

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE