Ineluşe de ceapă pane

 

1.Într-un castron, bate bine ouăle cu sare. Adaugă treptat laptele, după care presară făina amestecând energic.

 

2.Dacă amestecul este prea gros mai subţiază cu lapte. Compoziţia trebuie să aibă consistenţa celei de clătite.

 

3.Separat, curăţă ceapa, după care taie-le rondele mai groase. Din mijlocul fiecărei rondele scoate puţină ceapă în așa fel încât să obţii niște inelușe.

 

4.Trece-le prin aluatul de clătite și rumenește-le în baie de ulei încins.

Poza principala

ineluse_de_ceapa_pane_mica.jpg

 

3 cepe

2 ouă

100 g făină

200 ml lapte

sare

ulei

Ineluşele de ceapă pane sunt delicioase, uşor de făcut şi senzaţionale pentru o seară cu prietenii!
Numar de portii
4
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE