Îngheţată de căpşuni

1. Cu ajutorul unui mixer bate ouăle cu zahărul și laptele. Fierbe compoziţia astfel obţinută, la bain-marie, până începe să se îngroașe.

2. După ce s-a răcit și adaugă frișca, esenţa de vanilie și căpșunile.

3. Amestecă din nou cu mixerul. Toarnă compoziţia în păhărele mici.

4. Înfige în fiecare păhăruţ câte un băţ de îngheţată. Lasă la rece cel puţin 3-4 ore.

 

Inghetata cu sos de ciocolatata

Poza principala

inghetata_mica.jpg

500 g capşuni

100 g frişcă bătută

5 ouă

500 ml lapte

250 g zahăr

1 linguriţă cu esenţă de vanilie

 

Inghetata de levantica la cornet

Un desert iubit de toți ai casei, gata în doi timpi și trei mișcări.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE