Inghetata Thai

1. Aduceti la fierbere laptele de cocos, zaharul si ardeiul iute. Luati cratita de pe foc si adaugati frunzele de lime si lemongrass-ul. Lasati sa se infuzeze pentru cel putin 30 de minute, apoi scoateti frunzele de lime si lemongrass-ul. Lasati sa se raceasca.

2. Bateti frisca pana se intareste, apoi adaugati laptele de cocos cu zahar si chilli si crema gata pregatita. Turnati compozitia intr-un vas termorezistent si dati la congelator.

3. Scoateti inghetata exact inainte sa inghete de tot si amestecati bine in ea pentru a dizolva eventualele cristale de gheata. Dati din nou la congelator si lasati-o pana ingheata complet.

Poza principala

rexfeatures_459302d_mica.jpg

400 ml lapte de cocos
60 g zahar
1 ardei iute rosu, fara seminte, taiat
6-8 frunze de lime
10 cm lemongrass
142 ml frisca lichida
250 ml crema de prajituri

Un gust inedit si delicios pentru amatorii de inghetate.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE