Uncategorized

Inimi fondante de ciocolată

1.Rupe ciocolata în bucăţi şi pune-o la topit, în bain-marie, împreună cu untul.

2.Pe foc, amestecă cu ouăle şi zahărul, adaugă apoi făina şi ulterior  crema de ciocolată cu unt.

3.Toarnă amestecul în 6 forme de brioşe de silicon sau în forme cu suprafaţa antiadezivă şi pune-le la frigider.

4.Cu un sfert de oră înainte de servire, preîncălzeşte la cuptor la 200ºC, apoi pune formele pe un grătar şi când cuptorul este încins aşază grătarul la baza cuptorului pentru 7-9 minute. Scoate formele din cuptor şi serveşte prăjitura caldă decorată cu câteva felii de portocală confiată sau presară zahăr pudră sau adaugă un sos de portocale sau caramel, o cremă englezească de ceai verde sau vanilie, un sos de zmeură sau piersici ori o lingură de îngheţată de vanilie, alunge, scorţişoară sau nuci. Interiorul prăjiturii va rămâne fondat.

 

Mousse cu cafea

Poza principala

mousse_mica.jpg

200 g de ciocolată neagră sau o tabletă de ciocolată menaj
85 g unt
3 ouă
60 g de zahăr pudră
40 g făină

 

Prăjiturele cu ciocolată şi nucă de cocos

Un dulce plin de ciocolată, rapid şi bun de te lingi pe degete!
Numar de portii
6
Facebook Comments


iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE