Inimioare cu migdale

1. Amestecati migdalele pisate fin si zaharul pudra intr-un bol. Adaugati coaja de lamaie, albusurile de oua, esenta de vanilie si mierea. Amestecati pana ce se formeaza un aluat ferm.

2. Presarati zaharul pudra pe o suprafata curata si intindeti aluatul, acesta trebuind sa fie de 1 cm grosime. Folositi un model in forma de inima pentru a forma biscuitii.

3. Intindeti hartie de copt intr-o tava. Asezati inimioarele si coaceti timp de 10-15 minute intr-un cuptor preincalzit. Biscuitii nu trebuie sa se faca maronii, ei trebuie sa fie moi in interior. Lasati-i sa se raceasca si presarati un strat subtire de zahar pudra pe deasupra.

Poza principala

inimioare_cu_migdale_400.jpg

300 g migdale
350 g zahar pudra
coaja de la 1 lamaie
2 albusuri de oua
5 ml esenta de vanilie
15 ml miere
zahar pudra

Dulce si bun, la fel ca jumatatea ta.
Numar de portii
20 de bucati
Facebook Comments


cmanager

Comentarii

Click aici pentru a comenta

  • Nu mi-a reusit 🙁 Aluatul se primeste subtire. Nu se taie forme aparte,caci se lipeste. Poate imi sugerat niste secrete pe care nu le stiu. Va multumesc frumos!
  • Nastya, daca si data viitoare iese lipicios, mai pune migdale pisate sau zahar pudra, pana ajunge la consistenta dorita. Unele oua sunt mai apoase, de aceea nu s-a legat foarte bine, insa nu uita sa il si mixezi/framanti bine. Deci mai adauga ingrediente uscate pana ce consistenta e buna:)

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE