Uncategorized

Inimioare de ciocolata

1. Puneti untul si zaharul intr-un bol si amestecati pana ce compozitia devine cremoasa. Adaugati esenta de vanilie si albusurile si bateti pana la omogenizare. Adaugati faina si praful de copt, apoi frisca, pentru a prepara un aluat.
2. Amestecati cacaua si bucatile de ciocolata faramitate in aluat. Intindeti aluatul de 3 mm grosime si taiati-l in forma de inima.
3. Intindeti hartie de copt intr-o tava si asezati inimioarele. Coaceti la 180 C timp de 15-18 minute. Lasati sa se raceasca.
4. Asezati cate doua inimioare ca niste sandvisuri, adaugand in mijloc orice umplutura doriti, de la frisca, la ciocolata topita sau gem.

SFATURI UTILE:

– presarati suprafata de lucru cu faina, precum si pe facalet inainte de a intinde aluatul.
– odata ce ati modelat biscuitii, puneti-i in frigider timp de 15 minute pentru a se intari.
– in tava, lasati spatiu intre biscuti pentru ca acestia sa creasca uniform.
– pentru a pastra biscuiti proaspeti pentru mai mult timp, presarati un strat de zahar pe fundul tavii si tineti biscuitii intr-un loc lipsit de aer.

Poza principala

inimioare_de_ciocolata_400.jpg

55 g unt
55 g zahar
10 ml (2 lingurite) esenta vanilie
2 albusuri
450 g faina
5 g (1 lingurita) praf de copt
125 ml (1/2 cana) frisca
25 g cacao
150 g bucati de ciocolata alba si neagra

Surprinde-ti jumatatea cu aceste fursecuri de ciocolata in forma de inimioare.
Numar de portii
12 bucati
Facebook Comments


cmanager

Comentariu

Click aici pentru a comenta

  • eu i-am mancat cu lapte , simplii … fara sa-i mai fac sandwich!!! Si dupa mine , asi pune mai multa ciocolata rasa , caci i-am cam simtit lipsa , deci asi pune 150 grame de cioco neafra si 150 grame alba

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE