Inka – ideala pentru toata familia

Text
Advertorial
Inka este o bautura cu ingrediente nutritive naturale si sanatoase, obtinuta din cereale prajite precum orz, grau dar si cicoare. Este fabricata din produse de cea mai inalta calitate care, prin prajire si uscare, devin o pulbere solubila, usor si rapid de pregatit, cu gust si aroma delicate.
inka.jpg

Atunci cand in 1971 specialistii polonezi au elaborat ingredientele si tehnologia de productie a Inka, e posibil ca nimeni sa nu fi presupus ca va deveni atat de populara. Cafeaua de cereale delicata din ingrediente naturale a fost apreciata nu numai in Polonia ci si in multe tari din intreaga lume – peste tot acolo unde conteaza gustul si caracterul sanatos al produselor. De multi ani, Inka ne insoteste la mesele in familie, care permit formarea de legaturi puternice intre membrii acesteia.

Cafeaua de cereale Inka este o alternativa perfecta pentru ceai, cafea si cacao. Inka cu lapte este o bautura hranitoare, care asigura carbohidratii indispensabili pentru functionarea corespunzatoare a organismului si care sunt atat de necesari: calciu, proteine si, nu in ultimul rand, fibre alimentare solubile care, datorita proprietatilor valoroase, ajuta in procesul de digestie si metabolism si permit pastrarea unei flore bacteriene intestinale echilibrate.

Ingredientele principale ale Inka reprezinta baza alimentatiei corespunzatoare:

Grau si orz:

– continut semnificativ de minerale (magneziu, calciu, zinc, fier), vitamine si alti compusi biologici activi
– sursa de carbohidrati, inclusiv amidon si fibre alimentare
– fibrele alimentare solubile continute in cereale joaca un rol pozitiv in alimentatia omului: asigura buna functionare a intestinelor, maresc activitatea microflorei intestinale
– bogate in vitamine din grupa B
– consumul de cafea de cereale accelereaza metabolismul si usureaza digestia, in special datorita continutului de fibre alimentare pretioase; este recomandata persoanelor care au grija de silueta sau care au probleme digestive

Cicoarea:

– sursa de carbohidrati, printre care inulina, care face parte din ingredientele nutritive functionale si prebioticele, care au un impact pozitiv asupra sanatatii. Prebioticele sunt ingrediente nutritive naturale. Acestea se gasesc in legume, cereale si fructe; influenteaza pozitiv microflora intestinului gros prin stimularea selectiva a dezvoltarii si/sau activarea metabolismului unor tipuri de bacterii care imbunatatesc echilibrul florei intestinale a organismului. Inulina continuta in cicoare reduce valoarea energetica a alimentelor.

Valoare nutritiva in 1 portie (4 g + 200 ml apa)
Valoare energetica – 59 kJ/ 14 kcal
Proteine – 0,2 g
Carbohidrati – 3,0 g
Zaharuri – 1,2 g
Grasimi – 0 g
Acizi grasi saturati – 0 g
Fibre alimentare – 0,6 g
Sodiu – 0 g

Introducand Inka in meniul dumneavoastra, pentru a va diversifica dieta, cu siguranta veti obtine beneficii pentru sanatate.

Tineti minte ca:

Inka este scazuta in calorii si o ceasca are doar 14 kcal !

Inka este o sursa de fibre alimentare ce provin din cereale si cicoare.

De ce Inka: 

– improspateaza, incalzeste, potoleste eficient setea
– alternativa ideala pentru ceai, cafea si cacao
– continut scazut de calorii – o ceasca are doar 14 kcal
– sursa de fibre pretioase din cereale si inulina din cicoare – accelereaza metabolismul si faciliteaza digestia
– cafea nutritiva cu lapte – sursa de carbohidrati, calciu si proteine
– cafea pentru toti – nu contine cofeina
– dietetica – recomandata pentru cei care lupta cu excesul de kilograme si obezitatea
– bautura valoroasa, in combinatie cu laptele, pentru copii incepand cu varsta de 3 ani
– usor, rapid si convenabil de pregatit
– ambalaj practic

Facebook Comments

Taguri

Admin

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE