Inlocuitorii zaharului in prajituri

Sursa
Revista Bucataria de Azi
Foto
Shutterstock
Daca vrei sa prepari dulciuri fara sa folosesti zahar, poti apela cu incredere la alti edulcoranti consacrati, care pastreaza acelasi gust.
fructoza.png

Mierea este indulcitorul considerat cel mai sanatos si hranitor, insa, daca ai diabet, ea poate fi o problema la fel de mare ca zaharul. In acest caz, fie renunti la ea in favoarea altor indulcitori, fie limitezi consumul la minimum.

Fructoza, zahar extras din fructe, este un inlocuitor extraordinar. Daca nu stii ca prajiturile sunt preparate cu fructoza, nu vei simti nici o diferenta, insa diabeticii pot consuma aceste dulciurile fara grija, in limita impusa de medic.

Zaharina este o alta optiune pentru inlocuirea zaharului. Cu ea se prepara dulciuri dietetice, fiind o alegere foarte buna pentru cei care sufera de diabet sau care vor sa consume dulciuri cu mai putine calorii.

Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE