Jambon glazurat

1. Cantariti jambonul. Frecati jambonul cu mustar si puneti carnea pe o folie de aluminiu, cu partea lucioasa inauntru. Presarati cateva boabe de piper negru si 2-3 frunze de dafin, apoi infasurati jambonul in folie. Puneti carnea intr-o tava si dati la cuptor timp de 20 de minute pentru fiecare 500 grame de carne.

2. Scoateti carnea din cuptor, indepartati folia si taiati bucatile de carne care s-au intarit.

3. Amestecati toate ingredientele pentru glazura. Puneti jambonul inapoi in tava, alaturi de merele taiate, apoi turnati jumatate din cantitatea de glazura. Dati la cuptor pentru 30 de minute. Turnati restul de glazura cu 5 minute inainte sa scoateti din cuptor. Serviti cald cu mere.

Poza principala

jambon_glazurat_h_01664704_mica.jpg

1 jambon de porc mediu
mustar
boabe de piper negru
frunze de dafin
2-4 mere, taiate in sferturi
Pentru glazura:
250 ml cidru de mere sau suc de mere
30 g zahar brun
30 ml miere
10 g praf de mustar

Aceste preparat versatil este o incantare pentru oricine.
Numar de portii
8-12
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE