Concursuri Uncategorized

Jamie Oliver ar putea participa la Campionatul de Gatit in Aer Liber de la Cluj-Napoca

Sursa
Mediafax
Foto
Wikipedia
Organizatorii Campionatului de Gatit in Aer Liber de la Cluj-Napoca discuta cu staff-ul bucatarului britanic Jamie Oliver pentru ca acesta sa fie prezent la competitia care va avea loc in septembrie.
jamie.jpg

 

Responsabilul media al Campionatului de Gatit in Aer Liber de la Cluj-Napoca, Radu Zarnescu, a declarat, luni, ca un raspuns din partea staff-ului lui Oliver ar trebui primit la mijlocul lunii februarie.

„Suntem inca din 2009 in discutii cu staff-ul lui Jamie Oliver pentru ca acesta sa vina in septembrie la Cluj-Napoca, la Campionatul de Gatit in Aer Liber. Oliver are un program foarte plin, stabilit cu doi ani inainte, si asteptam un raspuns pozitiv sau negativ la jumatatea lunii februarie. Jamie Oliver este un showman adevarat si va face demonstratii de gatit pentru public”, a spus Zarnescu.

Potrivit acestuia, in cazul in care bucatarul britanic isi va da acceptul si va veni la Cluj, va fi numit si in juriul concursului culinar.

Campionatul International de Gatit in Aer Liber va avea loc in parcarea unui mall din Cluj-Napoca, intre 9 si 11 septembrie.

 

 

Facebook Comments

cmanager

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE