Jeleu de pepene roșu

1. Curăță pepenele de coajă și sâmburi și pune miezul într-un blender împreună cu zahărul și sucul de la cele două limete. Adaugă și 2-3 frunze de mentă.

2. Măsoară amestecul și pentru fiecare  200 ml de lichid pune la înmuiat o foaie de gelatină (conform instrucțiunilor producătorului). Stoarce gelatina și încorporeaz-o în amestecul de pepene. Toarnă în forme potrivite și dă la rece câteva ore.

3. În momentul servirii, garnisește cu frunze de mentă și picură miere după gust.

 

Panna-cotta cu jeleu de portocale

Poza principala

jeleu_mica.jpg

1 pepene roșu

2 limete

100 g zahăr fin

foi de gelatină

frunze de mentă

miere

 

Rulou cu jeleu de lamaie

Un desert ușor și răcoros, potrivit pentru zilele de vară.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE