Jeleu de portocale

jeleu_mic_0

1. Pune pe foc sucul de portocale cu amidonul și zahărul tos. Amestecă-l să nu rămână cocoloașe și lasă pe foc până ce se îngroașă. Toarnă jeleul călduţ în boluri umezite cu apă rece.

2. Lasă-l să se răcească complet. Dacă vrei să răstorni jeleul pe farfurie fără să i se strice forma, scufundă fundul bolului în apă clocotită pentru câteva secunde. Dacă folosești suc de portocale din comerţ, nu adăuga zahăr în jeleu ca să nu iasă prea dulce.

 

Jeleuri aromate

Poza principala

jeleu_mic.jpg

400 ml suc de portocală

100 g zahăr tos

2 linguri cu amidon

 

Panna-cotta cu jeleu de portocale

Rafinat și elegant, jeleul de portocale este perfect pentru mesele cu dichis.
Numar de portii
4



Comentarii

comentarii

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

Articole recente

PUBLICITATE