Uncategorized

Kebabul este o mancare sanatoasa?

Text
eCuisine
Sursa
MyHealthyFoodGuide
Foto
Shutterstock
De multe ori ne eschivam de la prepararea cinei si alegem varianta fast food-ului cumparat in drum se casa.
kebab.jpg

Toate produsele de la fast food sunt daunatoare pentru sanatate? Nutritionistii spun ca kebab-ul nu este chiar asa de rau, bineinteles, in functie de particularitatile de preparare. In primul rand, sunt o optiune de preferat din randul preparatelor fast food pentru ca nu contin carne prajite in profunzime si includ paine si salata.

Cu toate acestea, kebab-ul contine grasime, iar cantitatea depinde de carnea folosita. Carnea de miel are 10-15% grasime, iar carnea tocata de miel are o proportie de 20-25% grasime. 

Kebab-ul de pui contine pulpe superioare si piep de pui cu piele. Avand in vedere ca nu exista legislatie care sa reglementeze carnea folosita, fiecare restaurant de acest tip are propriile „retete”.

Cea mai buna metoda de a afla ce contine kebab-ul este sa intrebam vanzatorul.

Cand alegem kebab-ul pentru cina este recomandabil sa cereti mai multa salata, dressing cu mai putine grasimi si sa alegem carne normala in locul celei tocate.

Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE