Uncategorized

Lămâi umplute cu amestec grecesc

1. Taie capetele lămâii, unul mai scurt, cât să poată sta lămâia pe farfurie, iar unul mai adânc pentru a ajunge uşor la miez. Scoate pulpa cu ajutorul unui cuţit ascuțit şi pune-o într-un castron.

2. Pune la încins vreo două linguri cu ulei şi căleşte trei crenguţe de busuioc. Spală ceapa şi roşiile şi toacă-le cubuleţe, la fel procedează şi cu brânza. 

3. Adaugă şi măslinele, presară un praf de sare şi unul de piper, stropeşte cu zeamă de lămâie şi ulei aromat şi amestecă bine. 

4. Umple lămâile cu această salată şi decorează cu frunze de busuioc. Păstrează-le în frigider pentru servire.

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Lamai umplute

Poza principala

lamaie_mica.jpg

6 lămâi

2 roşii

1 ceapă

1 castravete mic

150 g brânză feta

50 g măsline negre

busuioc verde

ulei

piper

sare

 

Pui grecesc cu masline si foi de vita

Un antreu cu gust delicat si savuros.
Numar de portii
6
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE