Uncategorized

Lantul de macelarii „La cutitul iscusit“ aduce carnuri de seama pe masa de Sarbatori

Pe 19 şi 21 decembrie 2012 se inaugureaza, in Capitala, primele doua macelarii din lantul „La cutitul iscusit”, in Hala Obor noua si in Piata Valea Ialomitei. Afacerea functioneaza in sistem de franciza şi vizeaza deschiderea a nu mai putin de 20 de unitati, pana la finele anului viitor, in Bucureşti şi imprejurimi.
rulada-de-porc_mica.jpg

„La cutitul iscusit“ este macelaria zilelor noastre unde se va gasi probabil cea mai bogata oferta de pe piata. Ideea a pornit de la nevoia de a se gasi toate tipurile de carne la un loc şi, mai mult decat atat, aici se vor reinvia vechile traditii macelarești. „De exemplu, micii se leaga bine numai daca sunt facuti cu zeama de oase. Astazi sunt putine macelarii care mai fac acest lucru, insa „La cuțitul iscusit“ se vor comercializa numai produse preparate in acest fel, doar din carne si slana, fara coloranti si fara conservanti”, a declarat Madalin Simion Brand Consultant „La cutitul iscusit“.  

De asemenea, lantul de macelarii se va distinge si prin specialitatile ready-to-cook – rulade, „impanate” – si porneste la drum cu intentia de a inventa produse noi luna de luna, extinzandu-si constant oferta. Puteti vizita primele macelarii „La cutitul iscusit“ in Piata Obor (Strada Ziduri Moși nr. 4, in noua piata Obor Market, vizavi de Crama Murfatlar) si in Piata Valea Ialomitei (Aleea Baiut nr. 20, vizavi de standurile de legume). Pentru mai multe detalii intra pe www.lacutituliscusit.ro

Facebook Comments


Taguri

samira.stefan

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE