Lasagna cu ciuperci si branza mascarpone

1. Preincalziti cuptorul la 200 de grade. Incalziti 2 lingurite de ulei intr-o tigaie si caliti ciupercile pentru cateva minute, pentru a le rumeni. Puneti-le apoi intr-un vas termorezistent.

2. Stergeti tigaia, incalziti restul de ulei, puneti ceapa si caliti-o putin, cat sa o inmuiati. Adaugati usturoiul si spanacul. Gatiti pentru cateva minute pana cand se dezgheaza spanacul. Potriviti de sare si piper.

3. Amestecati branza mascarpone cu sare, piper si nucsoara. Lasati deoparte.

4. Aranjati un strat de foi de lasagna peste ciuperci. Puneti apoi ardeii. Asezati, peste ardei, un alt strat de foi de lasagna. Puneti acum spanacul si terminati cu un ultim strat de foi de lasagna.

5. Intindeti branza mascarpone pe ultimul strat de foi de lasagna si presarati parmezanul ras. Coaceti lasagna cu ciuperci si mascarpone 30 de minute, pana se rumeneste.

 

Lasagna vegetala

Poza principala

rexfeatures_1292710n_mica.jpg

4 lingurite ulei de masline
250 g ciuperci, taiate
1 ceapa, tocata
2 catei de usturoi, zdrobiti
500 g spanac congelat
sare si piper negru proaspat macinat
500 branza mascarpone
1/4 lingurita nucsoara
200 g foi de lasagna
290 g ardei capia conservat, taiat fasii
60 g parmezan, ras

Aceasta reteta de lasagna imbina excelent legumele cu branza mascarpone, rezultatul fiind un gust aparte. Pofta buna!
Numar de portii
6
Facebook Comments

Admin

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE