Lasagna cu legume si pesto

1.Feliază vinetele, dă-le cu un praf de sare și lasă-le la scurs jumătate de oră, apoi pune-le pe grătarul încins (sau într-o tigaie teflonată – fără ulei). 

2.Taie roșiile felii și rumenește-le în uleiul de măsline în care ai adăugat usturoiul și frunzele de busuioc. Scoate-le apoi pe o sită.

3.Amestecă brânza de capră cu sosul pesto (după gust) și un strop de smântână, cât să obții o consistență cremoasă.

4.Rumenește mugurii de pin și adaugă-i în crema de pesto.

5.Pregătește foile de lasagna conform indicațiilor producătorului. Pune două foi la baza unei tăvi, unge-le cu crema de pesto, adaugă un strat de roșii și de vinete. Repetă procedura până la terminarea ingredientelor. 

6.Dă la cuptorul încins pentru 10 minute și servește cu parmezan/brânză de capră sfărâmată, sos de roșii.

credit foto: © S.E. shooting – Fotolia.com

 

Lasagna cu ciuperci, spanac si dovleac

Poza principala

lasagna_cu_legume_si_pesto_fotolia_29285623_subscription_xxl.jpg_c_s.e._shooting_-_fotolia.com_mica.jpg

6 foi de lasagna

1 borcan cu pesto

300 g brânză de capră

smântână

4 roșii

1 vînătă

muguri de pin (opțional)

2-3 linguri cu ulei de măsline

2-3 frunze de busuioc

1-2 căței de usturoi

 

Lasagna cu mozzarella și legume

Pentru zile fierbinți de vară, pregătește lasagna cu legume si pesto.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments



PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE