Lasagna cu mozzarella și legume

1.Taie ceapa mărunt și călește-o în ulei împreună cu morcovii dați pe răzătoarea mică. La final, adaugă roșiile zdrobite. După 2-3 minute, oprește focul și potrivește gustul de sare și piper.
 
2.Separat, topește untul. Adaugă spanacul opărit și scurs și usturoiul zdrobit. Condimentează cu sare și lasă să se înăbușe.
 
3.Într-un vas termorezistent, așază un strat de foi de lasagna fierte separat, unul de morcovi și unul de spanac. Acoperă cu un strat generos de mozzarella și din nou foi de lasagna.
 
4.Repetă operaţia până când termini toate ingredientele, dar ai mare grijă ca ultimul strat să fie de mozzarella. Presară deasupra acestei lasagna cu legume mugurii de pin și lasă la cuptor, la foc moderat, aproximativ 50-55 de minute.

 

Lasagna cu pui

Poza principala

lasagna_cu_mozzarella_si_legume_mica.jpg

400 g mozzarella
500 g morcovi
4 g roşii
1 kg spanac
1 ceapă
1 cățel de usturoi
1 lingură cu unt
500 g foi de lasagna
semințe de pin
ulei
sare
piper

Ingredientul ce nu trebuie să lipsească din lasagna este mozzarella.
Numar de portii
4
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE