Uncategorized

Legume cu masline

1: Spala legumele, curata ceapa si tai-o solzisori, vanata toac-o cubulete (cu tot cu coaja), rosiile la fel, iar ardeiul taie-l in felii groase.

2: Intr-un vas de lut, pune putin ulei, aranjeaza feliile de ceapa, apoi bucatile de vanata, feliile de rosie, maslinele, ardeii, caperele, semintele de pin si piperul, iar la sfarsit, adauga o jumatate de pahar cu apa. Da totul la cuptor, acoperit cu un capac sau cu o folie de aluminiu.

3: Dupa 20 de minute, scoate capacul, amesteca legumele si da la cuptor, la foc mai mare, inca 10-15 minute. Serveste mancarea de legume cu masline cat este calda, cu busuioc sau patrunjel proaspat.

Budinca de legume

Sos de legume pentru iarna

Revista FEMEIA DE AZI

Poza principala

mancare_legume_masline_400.jpg

1 vanata mare
2 ardei grasi galbeni
100 g masline feliate
1 ceapa
3 rosii
1 lingurita de capere
1 lingurita cu seminte de pin
ulei de masline
piper boabe

Acest preparat cu legume poate fi si o garnitura excelenta, dar si o mancare ideala pentru post.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE