Legume marinate cu rucola si parmezan

1. Incingeti cuptorul. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, puneti ardetii cu pielita jos si coaceti-i. Cand sunt copti, puneti-i imediat intr-o punga de plastic si lasati-i la racit.

2. Tapetati tava cu alta hartie de copt, puneti dovleceii felii si coaceti-i pana incep sa capete culoarea aurie. Intoarceti feliile si coaceti si pe partea cealalta. Puneti-i pe un platou cand sunt gata.

3. Puneti alta hartie de copt in tava si repetati procesul cu feliile de vinete. 

4. Folosind hartia de copt inseamna ca nu trebui sa curatati tava. 

5. Daca nu folositi hartia, tava va deveni lipicioasa, iar zeama din legume se va arde si va iesi fum.

6. Indepartati pielita de pe ardei si taiati-i in felii subtiri. Puneti legumele in straturi intr-o tava putin adanca, inclusiv cepele, presarati cimbru si lamaie intre fiecare strat.

7. Pentru a face dressing-ul: Puneti la un loc uleiul de masline, sucul de lamaie si zaharul pudra si asezonati.

8. Turnati dressing-ul peste legume. Acoperiti vasul si lasati la frigider cel putin 24 de ore inainte de servire. Daca uleiul nu acopera legumele, completati.

Poza principala

rexfeatures_416888gmica.jpg

2 ardei rosii, taiati in doua si curatati de seminte
2 ardei galbeni, taiati in doua si curatati de seminte
2 dovlecei, feliati
1 vanata medie, taiata in jumatate si feliata
2 cepe curatate si taiate rondele fine
cimbru
coaja si sucul de la o lamaie
rucola pentru a garnisi 
parmezan pentru servire
Pentru dressing:
150ml ulei de masline
1 lingura zahar pudra
sare si piper negru proaspat macinat
hartie de copt

O garnitura ideala pentru masa de Paste.
Numar de portii
6
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE