Legume în sos de roșii

1. Taie vânăta, dovlecelul și roșiile în felii potrivit de groase. Separat, toacă mărunt ceapa și călește-o în ulei. Stinge cu sosul de roșii și adaugă usturoiul zdrobit. Lasă pe foc să dea în câteva clocote.

2. Unge un vas termorezistent cu unt și tapetează-l cu pesmet. Așază legumele în straturi și printre ele pune felii de cașcaval afumat. Ultimul strat să fie de cașcaval

3. Toarnă sosul de roșii și lasă la cuptor, la foc moderat, aproximativ 40 de minute. Servește cu pătrunjel.

 

Foietaj cu legume

Poza principala

legume_in_sos_de_rosii_mica.jpg

3 roşii

1 vanata

1 dovlecel

1 ceapa

200 g sos de roşii

300 g cașcaval afumat

1 lingură pesmet

3 căței de usturoi

1 lingură unt

ulei

pătrunjel

sare

 

Quiche de vară cu roșii

 

 

 

Legumele în sos de roșii sunt o cină perfectă, spornică și foarte gustoasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE