Uncategorized

LIDL te provoaca la gatit! Vino si tu la cel mai tare eveniment culinar al iernii!

eCuisinisti de pretutindeni, uniti-va! Inainte de Sarbatori, te invitam sa asisti la o competitie exploziva!
lidl_400x400.png

Pentru ca traim intr-o epoca a vitezei in care mancarea nu mai are gust, aspect si nici identitate, LIDL si eCuisine.ro te invita la o competitie de talent culinar, chiar inainte de Sarbatori.

Impreuna cu tine ii vom provoca pe cei mai cunoscuti bloggeri culinari de pe eCuisine.ro la o competitie exotica. Doua echipe conduse de cate un blogger vor gati chiar in fata noastra cate trei preparate delicioase si un desert. Departajarea se va face pe criterii de gust, aspect si rapiditate, iar echipa cea mai buna va fi premiata. Vom fi ghidati, desigur, de un bucatar cu experienta in gastronomia internationala.

In plus, vei participa la o sesiune de creativitate cu sfaturi si aplicatii practice pentru aranjarea mesei de Sarbatori alaturi de expertii revistei  Casa si Gradina.

Te asteptam, asadar, alaturi de LIDL si eCuisine.ro sambata, 17 decembrie, incepand cu ora 12:00, la Villa Rodizio din Capitala, pentru a reinventa gustul si placerea de a gati! Vom avea ocazia sa ne cunoastem, vom servi deliciile pregatite de competitori si te vom delecta cu multe premii-surpriza!

INSCRIE-TE ACUM! Locurile sunt limitate!

Daca vrei sa asisti la eveniment, tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un e-mail cu subiectul “Vreau sa particip!” la adresa [email protected]. Nu uita sa precizezi numele si prenumele complete, dar si adresa si numarul de telefon mobil.

Confirmarile pentru participare vor fi facute pe data de 14 decembrie, in limita locurilor disponibile!

SPONSOR:

 

Premiile pentru concurenti sunt oferite de ELECTROLUX.

 

Adresa: Strada Ion Luca Caragiale nr. 32, sector 1, Bucuresti (in imediata apropiere a Parcului Gradina Icoanei)

Facebook Comments


Admin

Comentarii

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE