Uncategorized

Limba de vita cu sos de mustar si salata de pepene galben

h_01490202_mica

Pentru limba de vita:

Puneti limba intr-o oala si acoperiti-o cu apa rece. Adaugati ceapa si condimentele. Acoperiti si fierbeti pentru 1 ora 1/2 sau pana cand limba este fiarta. Lasati sa se raceasca apoi indepartati pielea si glandele. Taiati limba felii subtiri si asezati-o pe un platou.

Pentru sosul de mustar:

Mixati toate ingredientele pana ce zaharul s-a dizolvat.

Pentru salata de pepene galben:

Preincalziti cuptorul. Aranjati painea pe gratar si coaceti-o pana se rumeneste. Aranjati rucola, pepenele si castravetele intr-un bol si presarati bucatile de bagheta prajita.

Poza principala

h_01490202_mica.jpg

Pentru limba:
1.5 kg limba de vita
1 ceapa medie, tocata
cateva frunze de dafin
6 boabe de piper negru
4 catei de usturoi intregi
Pentru sosul de mustar:
400 ml lapte condensat
250 g zahar
30 g praf de mustar
115 g mustar frantuzesc
200 ml otet de vin
310 g iaurt
Pentru salata de pepene galben:
1 bagheta, rupta in bucati
40 g frunze de rucola
1 pepene galben, taiat cubulete
1/4 castravete, taiat fin

Limba de vita, fiarta corespunzator, este un adevarat deliciu.
Numar de portii
4



Comments

comments