Lipii gratinate cu legume

1. Incalziti o tigaie-grill, stropiti-o cu putin ulei, si adaugati ardeiul si dovlecelul. Gatiti pana se inmoaie legumele. Puneti-le deoparte pe hartie de bucatarie pentru a scurge grasimea in exces.

2. Incalziti lipiile pe grill. Taiati-le la un capat, foarte putin, si, cu ajutorul unui cutit, deschideti-le pe dinauntru, ca sa formati un mic buzunaras.

3. Puneti cateva frunze de rucola in buzunaras, apoi ardei, dovlecel si mozzarela. Adaugati si frunze de busuioc, daca va place aroma. Asezonati cu sare si piper si turnati si putin ulei de masline, daca gasiti necesar. Perfecte pentru pranzul de la birou.

Poza principala

lipii-gratinate-cu-legume-mica.jpg

1 lingura ulei de masline
1 ardei gras rosu, taiat fasii si fara seminte
1 dovlecel mare, taiat fasii
4 lipii
2 maini de rucola
125 g mozzarella, taiata
frunze de busuioc, proaspete
piper negru proaspat macinat

Puteti folosi legume congelate, deja gratinate, daca va grabiti foarte tare. Se gasesc peste tot, iar pretul nu este foarte ridicat.
Numar de portii
2
Calorii
628
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE