Macarons cu ciocolata si vanilie

Preincalziti cuptorul la 150 de grade. Bateti albusurile cu sare si zahar pana se intaresc. Pisati migdalele si adaugati-le peste amestecul de albus. Impartiti compozitia in doua castroane. Intr-un castron adaugati cacaua si amestecati.

In celalalt castron, puneti esenta se vanilie si mixati. Puneti compozitia intr-un sprit si spritati gogosele intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Asigurati-va ca macarons nu se ating intre ele. Coaceti-le in cuptorul preincalzit timp de 25-30 de minute. Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca pe un platou.

Pentru umplutura: mixati frisca, lichiorul de vanilie si zaharul pudra, apoi spritati pe cate o macaron. Lasati sa se aseze putin, apoi puneti peste crema o alta macaron.

Poza principala

stockfood_00401178_mica.jpg

Pentru macarons:
4 albusuri
1 praf sare
250 g zahar
1 pachet zahar vanilat
250 g migdale decojite
1 lingura amidon de porumb
2 linguri cacao
1/2 lingurita esenta de vanilie
Pentru umplutura:
1-2 linguri frisca
1 lingura lichior de vanilie
250g zahar pudra

Ah, macarons! Nu vom sti niciodata secretele marilor producatori, insa nu avem de ce sa nu incercam sa le preparam la noi acasa. In plus, economisim destul de multi banuti.
Numar de portii
40-50 de bucati
Facebook Comments

Admin

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE