Uncategorized

Madame Lucie – Boutique de Gateaux!

Madame Lucie este povestea unei pasiuni, o pasiune adusa din Franta intr-un laborator din Bucuresti. Aici, cu ingrediente proaspete, se pregatesc in fiecare zi prajituri deosebite in peisajul cofetariilor bucurestene.

Madame Lucie ofera rafinamentul cofetariei frantuzesti, cu o relatie perfect armonioasa intre gustul si aspectul produselor sale. Pregatite de personal specializat in cofetaria frantuzeasca, prajiturile Madame Lucie nu contin conservanti, iar o parte din materia prima este importata din Franta.

Macarons, bredele, cheesecake, carrot cake, tarte au citron vert et basilic, gateaux au macarons, mousse au chocolat, verrines aux fruits rouge sau gingerbread sunt prajiturile irezistibile de la Madame Lucie. Alaturi de ele, vei gasi si delicioasele cupcakes, pregatite in parteneriat cu Cupcakery Bucharest.

Madame Lucie este singurul producator local al celebrelor macarons frantuzesti, un desert de lux cu multa personalitate, in mare voga in Franta si in lume.

Brandul Madame Lucie s-a lansat in luna mai 2010, in cadrul Best Flowers Designers Exhibition, de la Carol Parc Hotel. In decembrie 2010, Madame Lucie a deschis un boutique de gateaux, in care te vei rasfata, alaturi de prajituri, cu ceaiurile Dammann Freres, cafeaua Nespresso si sampania Demoiselle.

Te asteptam!

Poza principala

36999_132482106781252_118736244822505_250582_7291708_n.jpg

Adresa
Strada Tudor Stefan, nr. 26, sector 1
Telefon
0753 044 830

Pentru fiecare tip de eveniment, Madame Lucie are o solutie…dulce!

Nunti, aniversari, cadouri pentru clienti sau intalnirile cu prietenii sunt evenimente la care prajiturile Madame Lucie pot sa fie vedete si sa iti reprezinte minunat alegerile pentru momentele dedicate desertului.

Macarons superb ambalate, in cutii pastelate, de o eleganta pariziana, gateaux au macarons, cheesecake, tarte au citron vert et basilique, carrot cake si cupcakes isi dau rendez-vous cu evenimentele tale!

La Madame Lucie – Boutique de gateaux gasesti prajituri celebre. In fiecare zi, una dintre ele este vedeta zilei. In acest fel, arome si texturi diverse sunt raspunsul nostru la dorinta ta constanta de ceva dulce.

Website
http://www.madamelucie.ro/
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE