MAGGI Fidelicios – Două noi arome gustoase și consistente!

București, 13 Noiembrie 2012 – Pentru tinerii mereu pe fugă, pentru adulţii ocupaţi la birou, pentru oricine doreşte o masă caldă într-un timp scurt, MAGGI Fidelicios oferă două noi arome: pui picant şi mix de legume!
fidelicios_mix_legume2.jpg

Cele două  produse nu au fost alese întâmplător pentru a ajunge în bolurile celor ce opteză pentru o masă caldă. MAGGI Fidelicios Pui picant este special creat pentru cei ce preferă gustul intens dat de ardei iute și condimente.
Pentru iubitorii de legume, dar și pentru cei ce îşi doresc o masă rapidă şi hrănitoare, MAGGI Fidelicios Mix de legume este alegerea perfectă! Pofticioșii se pot delecta cu bucăţi de praz şi morcovi, la care se adaugă ingredientul supriză: ţelina. Totul este asezonat cu o selecţie de verdeţuri care întregesc preparatul.

Pachetul MAGGI Fidelicios reprezintă porția perfectă pentru 1 persoană și cuprinde toate ingredientele necesare: fidea delicioasă, condimente şi ulei de floarea soarelui, pentru a avea pe masă o mâncare gustoasă şi consistentă. Prepararea este la fel de simplă şi rapidă ca şi în cazul celorlalte fideluţe delicioase de la MAGGI: trebuie doar să torni apă fierbinte peste conținutul din pachet și în doar 5 minute, masa este gata!
Gustul unic „fidelicios”, preţul accesibil, ușurința și timpul rapid de preparare, fac din MAGGI Fidelicios cea mai bună alternativă a unei mase calde pentru cei cu un program încărcat.

Pentru mai multe informaţii referitoare la reţete ingenioase şi de sezon, vă rugăm accesaţi www.maggi.ro.

Despre MAGGI :
Prezent în peste 60 de ţări din întreaga lume, MAGGI este unul dintre cele mai importante branduri culinare din România şi face parte din portofoliul Nestlé, lider mondial în industria alimentară. În România, marca MAGGI este prezentă prin MAGGI Secretul Gustului, MAGGI Secretul Borşului, MAGGI Fidelicios, MAGGI Supe și Ciorbe standard şi instant, MAGGI Cuburi şi MAGGI Ideea Zilei.

Facebook Comments

Taguri

iulian.cazacu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE