Uncategorized

Malaezia: Uleiul de Palmier

Ingredientul ideal în relaţia România – Malaezia: ULEIUL DE PALMIER
img_9930.jpg

Uleiul de palmier, cel mai nou ingredient în bucătăria gospodinelor, este soluţia de viitor pentru prepararea unor mese delicioase. Mai puţin uleios, mai nutritiv, mai uşor de digerat, poate fi folosit la prăjirea prelungită a alimentelor, în repetate rânduri fara a-şi pierde din calităţile nutritive, de aceea este o alegere sănătoasă dar şi economică. Alimentele absorb mai puţine grăsimi decât atunci când este folosit alt tip de ulei.

Despre toate aceste beneficii şi multe altele au aflat cei peste 350 de participanţi la evenimentul – premieră destinat uleiului de palmier, organizat de către Malaysian Palm Oil Council în colaborare cu Springer & Jacoby România.

Facebook Comments


Taguri

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE