Mămăligă cu ciuperci

1. Taie ceapa julien și călește-o în ulei încins. Adaugă ciupercile tăiate în felii și usturoiul zdrobit. După două minute, stinge cu vin și lasă pe foc să se înăbușe bine. La final, potrivește gustul de sare și piper

2. Între timp, pregătește o mămăligă mai tărișoară din jumătate de kilogram de mălai și rumenește kaizerul tăiat fin într-o tigaie fara ulei. Unge un vas termorezistent cu unt și pune mămăliga.

3. Răstoarnă deasupra amestecul de ciuperci și kaizer și lasă la cuptor, la foc moderat, 15-20 de minute.

 

Gogoșele umplute

Poza principala

mama_mica.jpg

500 g ciuperci

500 g mălai

300 g kaizer

2 cepe

1 ceşcuţă cu vin

1 lingură unt

4 căței de usturoi

piper

sare

ulei

 

Roșii umplute

O cina simpla, usor de pregatit si delicioasa cu mamaliga si ciuperci.
Numar de portii
6
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE