Mămăligă de lux

1.Rupe peștele fâșii și amestecă-l ușor cu maioneza, sare, ceapa tocată, rondelele de măsline, verdeaţa și cubuleţele de ardei. Păstrează la frigider.
 
2.Separat, lasă apa să fiarbă, cu un praf de sare. Presară în ploaie o mână de mălai, apoi răstoarnă restul de mălai, amestecând mereu, pentru a desface toate cocoloașele.
 
3.Lasă pe foc până se desprinde mămăliga de pereţii vasului (să fi e mai vârtoasă). Răstoarnă mămăliga într-o tavă mai înaltă unsă cu unt.
 
4.Lasă la cuptor 10-15 minute. După ce s-a răcit, tai-o cubuleţe. Pune deasupra câte o lingură cu salată de pește și servește imediat.

Poza principala

mamaliga_de_lux_mica.jpg

    1 macrou afumat
    1 ceapă
    1 ardei capia
    3 linguri cu unt
    5 măsline
    3 linguri cu maioneză
    pătrunjel
Pentru mămăligă
    1 l apă
    200 g mălai
    sare

Când vrei să încerci un antreu mai special, arătos și foarte gustos, alege să prepari rețeta „mămăligă de lux”.
Numar de portii
1
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE