Mamaliga pane cu carne de vita

Puneti mamaliga pe o tava, dupa care lasati-o sa stea putin sa se aseze. Taiati-o in patratele de 5 cm. Incalziti untul intr-o tigaie si prajiti patratelele de mamaliga pe ambele parti pana se rumenesc.

Ungeti bucatile de carne cu putin ulei de masline. Incalziti o tigaie plata si gatiti bucatile de carne pana ce acestea sunt pe placul dumneavoastra, dupa care lasati-le sa stea putin deoparte. Taiati carnea in felii.

PENTRU A SERVI: Puneti mamaliga pe farfurii. Adaugati bucatile de carne si frunze de salata sau busuioc. Taiati ardeiul  iute si presarati-l peste mancare, alaturi de semintele de susan.

GLAZURA BALSAMICA: Amestecati otetul balsamic alb, uleiul, rucola si mierea. Serviti alaturi de preparatul principal, intr-un mic bol.

Prajituri de lamaie cu mamaliga

Poza principala

chec_din_mamaliga_cu_carne_de_vita_400.jpg

500 g mamaliga gata facuta
30 g unt
ulei de masline pentru uns
2 bucati de carne de vita
1 ardei iute
10 g seminte de susan albe
10 g seminte de susan negre
GLAZURA BALSAMICA:
50 ml otet balsamic alb
20 ml miere
15 ml ulei de masline
rucola

Cand va ramane mamaliga de la alte preparate, iata un mod de a o servi.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE