De post Retete Uncategorized

Mâncare de post cu ardei (Peperonata)

1. Taie fâșii ardeii colorați. Încinge 2-3 linguri cu ulei într-o tigaie adâncă și aurește ceapa tăiată julien și usturoiul feliat. Adaugă fâșiile de ardei și gătește, acoperit, pentru 20-30 de minute.

2. Între timp, opărește roșiile și curăță-le de coji și cotoare, apoi taie-le după preferință. Adaugă-le peste ardei, sărează și piperează după gust.

3. Mai ține pe foc 15-20 de minute, fără capac, și dă deoparte. Servește mancarea de ardei după ce s-a răcorit, dar nu înainte de a presăra oregano. 

4. Este delicioasă cu pâine prăjită sau pâine uscată de secară sau hrișcă (le găsești în supermarketuri).

Reteta de post cu orez cu lapte de cocos si banane

Retete De vara

Poza principala

peperonata_mica.jpg

500 g ardei grași curățați de semințe și cotoare

1 ceapă mare

4 căței de usturoi

400 g roșii prunișoare

600 g roșii zemoase

sare

piper

oregano

ulei

 

Vinete la cuptor

O rețetă simplă de vară, pe care poți s-o savurezi și în zilele de post.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE