Mancare de ardei

1: Toaca marunt ceapa in cubulete, ardeii taie-i in felii mari, iar vinetele – in rondele si apoi in sferturi.

2: Pune ulei intr-o cratita si caleste ceapa pana se aureste frumos, apoi adauga ardeii. Cand acestia isi schimba usor culoarea, pune vanata si usturoiul, amesteca cinci minute si adauga o cana cu apa. Acopera mancarea de ardei si lasa sa scada.

3: Cand toate legumele sunt fierte, pune sucul de rosii si zaharul. Mai da mancarea de ardei in doua clocote si stinge focul.

Chiftele de pui in sos de ardei

Revista FEMEIA DE AZI

Poza principala

mancare_de_ardei_400.jpg

3 cepe
6 ardei rosii
1 vanata mica
1 ceasca suc de rosii
2 catei de usturoi
2 lingurite cu zahar
ulei

Aceasta mancare iese mult mai gustoasa daca adaugi cativa ardei copti si curatati de coaja si samburi.
Numar de portii
6
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE