Mâncare de cartofi cu carne de pui

1. Încinge uleiul într-o tigaie adâncă și călește ceapa tocată mărunt împreună cu cățeii de usturoi puțin zdrobiți și un ardei iute tocat mărunt.

2. Când ceapa a devenit sticloasă, adaugă carnea de pui tăiată după gust, un vârf de cuțit de turmeric și o crenguță de cimbru. Toarnă puțină apă, acoperă și lasă să fiarbă înăbușit 10 minute.

3. Adaugă cartofii tăiați, toarnă puțină apă cât să poată fierbe, adaugă un praf de sare. Completează cu apă ori de câte ori e nevoie, până cartofii și carnea devin moi.

4. Adaugă pasta de roșii dizolvată în două linguri cu apă și lasă să fiarbă. Când sosul a scăzut suficient, dă deoparte și potrivește gustul de sare și piper. 

5. Servește mâncarea de cartofi cu carne de pui cu pâine naan și ardei iute tocat deasupra și, după gust, verdeață tocată mărunt.

 

Supă dreasă de cartofi

Poza principala

mancare_mica.jpg

1 kg de cartofi

400 g carne de pui

2 cepe

3 linguri cu ulei

2 ardei iuți

2 căței de usturoi

1 lingură cu pastă de roșii

turmeric

cimbru

piper

sare

 

Varză gratinată

Nepretențioasă, dar gustoasă și sățioasă, mâncarea de cartofi cu carne de pui este o alegere inspirată pentru un prânz în familie.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE