De post Retete Uncategorized

Mâncare de fasole verde de post

1.Taie mărunt ceapa și călește-o, fără s-o rumenești, în ulei încins. Pune deasupra fasolea verde, o căniță cu apă și lasă la foc mic, acoperit, 15-20 de minute.

2.În acest timp, încinge o lingură cu ulei într-o tigaie și aromatizează cu usturoiul feliat. Toarnă cele două cutii cu roșii decojite, amestecă și zdrobește-le cu ajutorul unei furculițe. Dacă vrei să obții un sos mai gros, adaugă o lingură rasă cu făină. Lasă să dea un clocot.

3.Când fasolea s-a înmuiat, toarnă deasupra sosul de roșii, pune sare și piper după gust și lasă să dea două-trei clocote, apoi stinge focul. Lasă mâncarea de fasole verde de post câteva minute înainte de a o servi. 

 

Sugestie. Pentru un plus de aromă și gust, servește mâncarea de fasole verde de post cu pătrunjel tocat mărunt.

 

Pesto de leurdă (rețetă de post)

Poza principala

fotolia_53577050_subscription_l.jpgc_laperla_777_-_fotolia.com_mica.jpg

500 g fasole verde congelată

2 cutii cu roșii decojite în suc

2 cepe

3-4 căței de usturoi

1 lingură cu făină (opțional)

ulei vegetal

sare

piper

 

Spaghete cu sos pesto de busuioc

Dacă-ți dorești un prânz simplu, ușor și rapid de preparat, gătește rețeta de mâncare de fasole verde de post.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE