Mancare de peste cu iaurt

Speli fileurile de peste, le lasi sa se scurga pe un prosop curat, apoi le frigi pe gratarul incins, cate 4-5 minute pe fiecare parte. Gratarul va fi uns, in prealabil, cu slanina. Cureti usturoiul si il pisezi cu sare.Pregatesti un sos de iaurt, patrunjelul tocat, usturoiul zdrobit, uleiul, sare si piper dupa gust. Pentru ornare se vor adauga felii de lamaie, felii de rosii si fasii de ardei gras.
6 fileuri de peste ;
– 1 lamaie ;
– 400 g iaurt ;
– 5 catei de usturoi ;
– 3 linguri ulei ;
– 3 felii slanina ;
– 1 legatura patrunjel ;
– 1 rosie ;
– 1 ardei gras ;
– Sare si piper dupa gust.
Numar de portii
6
Calorii
Facebook Comments

VEVERITA

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE