Uncategorized

Market 8

Localizat in zona Pietei Dorobanti, lasand in urma agitatia si zgomotul orasului, Market 8 este primul restaurant de autor, semnat Venera Arapu, o scena pe care creatoarea se exprima din toate punctele de vedere, de la concept, la amenajare, si pana la elaborarea meniului. Intr-un cuvant, Market 8 reprezinta o fereastra catre un stil de viata.

Un spatiu plin de energie, potrivit pentru un mic dejun tonic, un pranz rapid, un cocktail intre doua intalniri, o cina eleganta, evenimente de socializare sau doar o cafea buna intr-o companie placuta, Market 8 promoveaza influente asiatice in French cuisine.

Luna de luna, Market 8 va bucura privirile prin lucrari expuse, apartinand tinerilor artisti romani emergenti. Pe site-ul Market 8 si in cadrul unor pliante speciale vor fi disponibile foto si detalii ale lucrarilor expuse.

Poza principala

133556_177071468992610_145553465477744_444304_2239109_o.jpg

Adresa
Str. Serban Petrescu nr. 8 (zona Pietei Dorobanti), Sector 1, Bucuresti
Telefon
021 231.51.43

Lista de vinuri, conceputa cu ajutorul sommelierului Achim, cuprinde peste 50 de sortimente de vin din zone viticole consacrate din Romania, Franta, Italia, Chile si Argentina, capabile sa stimuleze atentia si curiozitatea, cele mai multe dintre ele disponibile si la pahar.

Terasa Market 8, functionala pe tot parcursul anului, este un loc linistit si discret in mijlocul orasului, unde va puteti bucura de o cafea buna, un cocktail special sau preparate inovative cu o gama variata de texturi si combinatii particulare: mille feuille de foie gras cu dulceata  de ceapa; salata de ciuperci, deep-fried brie si crispy skin eggs; salata de creveti, avocado si portocala cu dressing de menta si basilic; tempura  de creveti si paste soba in miso soup; white cooked chicken cu dressing de soia si ginger, acestea fiind doar o parte din meniul Market 8.

Website
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE