Măşti gustoase pentru păr sănătos

Sursa
Sănătatea de azi
Foto
shutterstock
Știai că mai toate problemele părului le poți rezolva rapid și eficient folosind bunătăți din cămară și frigider?
masti.jpg

Chiar dacă necesită timp să le faci și răbdare să le aplici, măştile pentru păr făcute din ingrediente naturale sunt cele mai indicate pentru restabilirea sănătăţii podoabei capilare. La prepararea măștilor folosește doar produse proaspete sau aflate în termenul de garanție!

 

Pentru părul uscat: 

Conţine 2 linguri de ulei de ricin, un gălbenuş de ou, 2 linguri de miere. Întinde amestecul pe toată suprafaţa părului înainte de şamponare, cu condiţia ca părul să fi fost înmuiat în apă caldă. Masează uşor la rădăcină şi menţine masca două ore. Apoi spală părul ca de obicei. Masca se aplică o dată la două săptămâni.

 

10 vitamine si minerale esentiale

 

Pentru părul gras:

Înainte de şamponare masează pielea capului cu bucăţele de ghimbir. După şamponare, clăteşte părul cu o fiertură de rădăcină de ghimbir. La fel de utilă pentru părul gras este şi ceaiul de urzici utilizat pentru clătire.

 

Pentru regenerare:

Dacă ai un păr tern, degradat, iată ce poți face: Amestecă o ceaşcă de iaurt, o lingură de zahăr, 2 linguri de ulei extravirgin de măsline, un albuş de ou. Procedura este la fel ca în cazul măştii recomandate pentru părul uscat.

 

De reținut!

•Nu mai folosi balsam, dacă ai aplicat măşti care conţin uleiuri.

•Ultima clătire a părului se face cu apă cât mai rece.

•Spălarea frecventă nu dăunează dacă vei folosi un şampon potrivit tipului tău de păr.

 

Secrete de frumusete

 

Facebook Comments

Mariana.F

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE